Ontdek al onze mogelijkheden!

SWEET TABLE BESTELLEN IN FRIESLAND

Een sweet table is een tafel vol met zoete lekkernijen. Een échte blikvanger op ieder feest en mooie manier om uw gasten iets meer te bieden dan alleen maar taart! Ook de styling van de sweet table kunnen wij voor u verzorgen. 

U kunt kiezen voor o.a. taart, cupcakes, donuts, oreo bonbons, lemon bars, chocolade brownies, lepelgebakjes, mini tartelettes en meer! Informeer vrijblijvend naar alle mogelijkheden of deel uw eigen voorkeuren met ons. Wij denken graag met u mee. 

Wij verzorgen sweet tables in heel Friesland en omstreken. Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend persoonlijk gesprek om al uw wensen te bespreken. Al onze sweet tables zijn maatwerk, daarom ontvangt u van ons altijd vooraf een vrijblijvende offerte en zijn de prijzen voor een sweet table op aanvraag. Wilt u meer informatie over onze sweet tables? Neemt u dan contact met ons op.

Sweet table

Prijs op aanvraag

Sweet table inclusief styling 

Prijs op aanvraag

 
Sweet table bestellen in Friesland? Wij verzorgen sweet tables voor o.a. een bruiloft, babyshower of verjaardag. De sweet table is volledig aan te passen aan het thema en ook de styling kunnen wij voor u verzorgen. Wij bezorgen de sweet table in Lemmer, Balk, Stavoren, Workum, Sneek, Harlingen, Leeuwarden, Drachten, Heerenveen en omliggende plaatsen in Friesland. Buiten Friesland bezorgen wij o.a. in Rutten, Emmeloord, Meppel, Steenwijk en omstreken. Informeer naar onze mogelijkheden en bestel een sweet table bij de Bokkeleane!