Ontdek al onze mogelijkheden!

BORRELHAPJES BESTELLEN IN FRIESLAND

Op zoek naar borrelhapjes catering in Friesland? Dan bent u bij De Bokkeleane aan het juiste adres! Voor groepen vanaf 8 personen is het mogelijk lekkere hapjes bij ons te bestellen. Wij verzorgen graag uw borrelhapjes in Zuidwest-Friesland, Gaasterland en omliggende regio's. Uiteraard is het mogelijk zelf uw borrel arrangement samen te stellen. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. 

Gratis bezorging in Oudega Gaast Sleat, Kolderwolde, Galamadammen, Koudum, Hemelum, Nijbuorren, Bakhuizen, Ruigahuizen, Rijs, Oudemirdum, Nijemirdum, Balk, Harich en Elahuizen. 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW. Dit is inclusief disposables, exclusief bezorgkosten (indien van toepassing). In overleg is servies en bestek in bruikleen mogelijk.

CLASSIC BORREL ARRANGEMENT

Twee soorten kaas

Twee soorten worst

Wraprolletjes met gerookte kip

Kaaskoekjes

Borrelmix nootjes

€ 8,50 per persoon (vanaf 8 personen)

BOKKELEANE BORREL ARRANGEMENT

Twee soorten kaas

Twee soorten worst

Spiesjes met mozzarella en tomaat

Toast van suikerbrood met paté

Wraprolletjes met rosbief en truffelmayo

Borrelmix nootjes

€ 9,95 per persoon (vanaf 8 personen)

CLASSIC BORREL ARRANGEMENT

Twee soorten kaas

Twee soorten worst

Spiesjes met mozzarella en tomaat

Gerookte zalm hapje

Carpaccio bonbons

Wraprolletjes met gerookte kip

Wraprolletjes met hummus en geitenkaas

Kaaskoekjes

Borrelmix nootjes

€ 12,50 per persoon (vanaf 8 personen)


Borrelhapjes bestellen aan huis in Friesland? Bestel een charcuterie & cheese board of stel zelf uw borrelhapjes samen. Hapjes bestellen aan huis in Balk, Hapjes bestellen in Woudsend, Hapjes bestellen in Heeg, Hapjes bestellen in Sneek, Hapjes bestellen in Joure, Hapjes bestellen in Sint Nicolaasga, Hapjes bestellen in Echtenerbrug, Hapjes bestellen in Oosterzee, Hapjes bestellen in Lemmer, Hapjes bestellen in Sloten, Hapjes bestellen in Oudemirdum, Hapjes bestellen in Rijs, Hapjes bestellen in Stavoren, Hapjes bestellen in Koudum, Hapjes bestellen in Hindeloopen, Hapjes bestellen in Workum, Hapjes bestellen in Elahuizen, Hapjes bestellen in Oudega. Uiteraard bezorgen wij ook in de nabijgelegen dorpen. Informeer naar de mogelijkheden en bestel uw borrelhapjes bij De Bokkeleane!