Ontdek al onze mogelijkheden!

Cupcake Workshop in Friesland

Op zoek naar een leuke activiteit voor bijvoorbeeld een kinderfeestje, familiefeest of vrijgezellenfeestje? Onze cupcake workshops zijn geschikt voor jong en oud! Volg een workshop in onze eigen workshopruimte in Oudega (max. 12 personen) of laat een workshop bij u op locatie verzorgen. Wij verzorgen workshops in heel Friesland en omstreken!

Een cupcake workshop boeken is mogelijk vanaf 6 personen. Onderstaande mogelijkheden en bijbehorende prijzen zijn exclusief een kleine vergoeding voor reiskosten indien u een workshop op uw eigen locatie wenst. Wilt u meer informatie of vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op. Onze agenda loop snel vol, wij adviseren u op tijd uw cupcake workshop te boeken! 


CUPCAKE WORKSHOP 4 CUPCAKES

Tijdens deze workshop worden er vier cupcakes gedecoreerd met fondant en overige eetbare decoratie. De basis cupcakes en benodigde materialen staan al voor jullie klaar! Aan het eind van de workshop worden de cupcakes verpakt in een leuke taartdoos. Deze workshop is inclusief een hapje en een drankje. 

De workshop duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur en kost € 15,00 per persoon. 


CUPCAKE WORKSHOP 6 CUPCAKES

Tijdens deze workshop worden er zes cupcakes gedecoreerd met fondant en overige eetbare decoratie. De basis cupcakes en benodigde materialen staan al voor jullie klaar! Aan het eind van de workshop worden de cupcakes verpakt in een leuke taartdoos. Deze workshop is inclusief een hapje en een drankje. 

 


De workshop duurt ongeveer 2 uur en kost € 19,50 per persoon.